РЕЗЕРВОАРИ

Произведуваме резервоари со најразлични димензии и карактеристики по ваша желба.

Видови на резервоари:

         Подземни, цилиндрични, топкасти, надземни, хоризонтални, вертикални, пречистителни станици, Цистерни (нафта, вода).

Scroll to top