За Нас

За Нас Oскарпласт е една од водечките компании за производство на производи од армиран полиестер. Лоцирана е во индустриската зона во Струга

Повеќе...

Производи

Производи Во производниот програм на Оскарпласт се вбројуваат многу производи и тоа: изработка на базени од армиран полиестер, чамци, глисери, јахти, резервоари за вода и нафта, комплет урбана опрема како и многу други производи и можност за нарачка по барање на купувачите.

Повеќе...

Портфолио

Портфолио Во нашето долгогодишно производство можеме да се пофалиме со голем број на завршени проекти, како на домашниот, така и на странските пазари во Албанија и Косово.

Повеќе...