ВОДНИ РЕКВИЗИТИ

Изработуваме водни реквизити за забава во вода со најразлични димензии и карактеристики по ваша желба.

 Видови на водни реквизити:

 Водени тобогани (голем среден  и мал, спирален и во вид на слон),  трамболини, печурки во вода и големи тобогани.

Scroll to top